COACHING INTEGRAL

ORÍGENS

METODOLOGIA creada per la Laura Divine i la Joan Hunt d’Integral Coaching Canada; probablement la metodologia de Coaching més rigorosa i holística.


INSPIRADA En el model de desenvolupament humà del filòsof nord-americà Ken Wilber, sintetitzat en la teoria integral.


INTEGRAL Aquesta teoria i metodologia utilitza tots els sistemes i models coneguts de creixement humà, des dels antics xamans i savis fins als avenços actuals en la ciència cognitiva, i destil·la els seus principals components en 5 factors simples (Estadis, Estats, Quadrants, Tipus, Linies). Aquests  són els elements essencials o claus per desbloquejar i facilitar l'evolució humana.

El desenvolupament personal amb rigor

QUÈ VOL DIR SEGUIR UN PROCÉS DE COACHING INTEGRAL


L'Integral Coaching ® és una disciplina que et permet ser més conscients de la teva manera actual d'encarar les situacions, veure noves possibilitats i aleshores desenvolupar noves competències sostenibles en el temps per aconseguir els resultats que desitges.


En un programa de Coaching integral estem dedicats a les teves necessitats particulars de desenvolupament.


Ja sigui reduir l'estrès o l'ansietat, aprendre a gestionar les emocions, definir amb claredat el propòsit, millorar la comunicació interpersonal, o desenvolupar les teves habilitats de lideratge o de treball en equip, el Coaching Integral està dissenyat per ajudar-te a assolir els teus objectius.


Si segueixes un procés de Coaching Integral avançaràs ens aquets 4 dominis que impacten el teu desig de millora:


- Tindràs més consciència de la teva manera actual de veure i relacionar-te amb el teu propòsit de millora, també desenvoluparàs una nova manera relacionar-te i viure el teu tema.

- Guanyaràs noves maneres d'entendre i tindràs noves revelacions, a través de converses profundes i obertes, que reforçaran models saludables de relacions íntimes i significatives.

- Participaràs en pràctiques i exercicis dissenyats integralment que involucraran nous fers i noves maneres de veure per tal de desplegar les habilitats i capacitats necessàries.

- Experimentaràs com una estructura i un procès t'ajuden a progressar en el desenvolupament i els resultats perseguits.


Els pilars del coaching integral són les converses que tindrem i les pràctiques  que realitzaràs.En les converses obertes t’ajudaré a crear aquells moments "aha" a través dels quals experimentaràs una major claredat, revelant patrons mentals, emocionals o relacionals que impacten el teu desig de millora, així com exposant noves possibilitats de creixement.


Els 4 tipus de converses que tindrem (valoració, presentació, cicles de desenvolupament i finalització) s'estructuren al llarg del programa per focalitzar en els passos adequats en cada moment.


Les pràctiques sorgeixen del disseny integral per possibilitar el canvi que és necessari. Amb la intenció de desenvolupar noves capacitats, habilitats i competències en diferents dominis i intel.ligències (cognitiva, corporal, emocional, moral, espiritual, interpersonal, …)


En el seu conjunt desenvoluparàs nous talents per fer front als reptes que et proposes i més.El creixement personal que és possible


L'èxit a les nostres mans


Jo hi poso l'experiència, el coneixement i l'habilitat per equilibrar el repte amb el suport, l'humor amb el rigor, el joc amb l'estructura.


Per part teva és necessari el desig de voler millorar i el compromís per a fer-ho possible.


La durada del procés de Coaching Integral s'adapta a les vostres necessitats, circumstàncies personals i la profunditat de l'objectiu; Les sessions solen tenir lloc cada tres/quatre setmanes amb una durada de 90 minuts.


Comença el teu viatge


El teu viatge comença amb una conversa inicial GRATUÏTA de 20 minuts que ens servirà per conèixen’s i valorar si som una bona parella per treballar junts, així mateix serà una primera avaluació del vostre tema per determinar si et puc ajudar amb èxit.

També entendreu com el Coaching Integral us pot donar suport i en què consisteix.


Suposem que hem de continuar amb el programa. Un procès de coaching Integral, s'estructura al voltant de quatre tipus diferents de converses de coaching així com tres tipus de pràctiques diferents.


Sessió de Valoració: Primera sessió en la qual explorarem en profunditat i definirem amb claredat el tema d'interès o desig de millora. Explorarem com t'hi has relacionat fins ara, què has provat de fer i per a què aquest tema és important per a tu. Clarificaràs que esperes del programa i com seria aconseguir l'èxit per a tu.  Sessió Presentació: Rebràs una perspectiva perspicaç sobre com t'has estat relacionant fins ara amb el tema en qüestió, així com una nova proposta sobre com fer-ho amb èxit en el futur. Oferiré un conjunt d'objectius de desenvolupament que seran la pauta per assolir el teu objectiu amb èxit. En aquest moment, ens posarem d'acord sobre la durada del programa  i la freqüència de les nostres sessions.Cicles de desenvolupament: tindrem converses periòdiques després de la presentació. Aquestes són fonamentals en el procés. En elles valorarem els aprenentatges que les pràctiques van possibilitant, com ajuden a donar suport als objectius de desenvolupament del programa, i com construeixen els músculs necessaris per construir "la nova forma de ser" necessària per relacionar-se amb èxit amb l'objectiu de millora.Pràctica de l'autoobservació: Això us permetrà conèixer molt bé la vostra "Manera actual de Ser" en relació amb el propòsit de millora. Observarem quines són les aportacions positives d'aquesta manera, però també quines són les limitacions pateix. Aquesta pràctica ens oferirà més claredat en la necessitat de trobar una altra manera de ser i fer.Pràctiques Focus i les pràctiques Fonamentals: Aquestes ens ajudaran a desenvolupar  els músculs necessaris per fer possible una nova manera de Ser i Fer, que ens permeti assolir amb èxit els propòsits de millora.CONTACTE

Coneixem-nos

Concretem una conversa per coneixe'ns. Així explorarem quin és el teu tema d’interès i que t’agradaria obtenir del servei de Coaching Integral. D’aquesta manera sabrem si et puc ajudar i si som un encaix per treballar conjuntament en el teu desig de millora. Escriu-me, sense compromís, quedem i ho explorem.

icoach@isaaccarrerascoaching.com