COACHING INTEGRAL

Una pinzellada

Tots tenim una contribució única per a radiar, que només brilla si ens atrevim a avançar amb coratge i a exposar-nos obertament al món.


No hi ha res que em faci sentir més apassionat que donar suport a aquest viatge cap a formes més grans, lliures i plenes de ser.


Sempre he tingut curiositat per a la pregunta "per què som aquí?" La crida a la felicitat és un misteri intrigant. Tots tenim formes úniques d'experimentar aquesta alegria que omple la nostra vida en una abundància a la qual cap seguretat, possessió material o fins i tot amor familiar poden acostar-se.


Tot i que les formes que la meva singularitat ha manifestat han canviat en diferents moments, he observat que orbiten al voltant d'un nucli:

Ajudar a trobar maneres de viure en les quals radien les qualitats pròpies i úniques d'un mateix al servei d'un propòsit o causa personal o col·lectiva.


Res m'ha fet créixer tant com ser i fer de pare.

Viatjar, explorar i conèixer nous mons, exteriors o interiors és una joia que sempre voldria practicar més.

A través del moviment, he descobert dimensions de mi mateix, m'encanta ser actiu i cuidar el meu cos-ment.

M'encanta integrar perspectives i ajudar a trobar punts en comú.


Integral Master Coach, per INTEGRAL COACHING CANADA®.

Màster en Teoria Integral per la Universitat JFK, Califòrnia.


CONTACTE

Coneixem-nos

Concretem una conversa per coneixen’s. Així explorarem quin és el teu tema d’interès i que t’agradaria obtenir del servei de Coaching Integral. D’aquesta manera sabrem si et puc ajudar i si som un encaix per treballar conjuntament en el teu desig de millora. Escriu-me, sense compromís, quedem i ho explorem.

icoach@isaaccarrerascoaching.com