CLARIFICANT EL CAMÍ

Vides significatives plenes d'amor, alegria i felicitat

EL TEU CAMÍ?

A vegades les nostres maneres d'expressar-nos així com el que oferim al món queden per sota del que sabem que podem manifestar i radiar. Això pot ser tant en els dominis més íntims de significat, espiritualitat i valors, o en els dominis més socials i professionals. En resum, trepitjem el món sense deixar-hi la nostra petjada.


En aquests moments i en qualsevol d'aquests dominis, ens sentim atrapats, profundaments insatisfets i anhelant un altre camí. No obstant o bé no sabem com tornar a reprendre el camí, o la por fa que ens resistim a provar-ho.


HI HA UNA NOVA MANERA DE FER CAMÍ, I TU HO SAPS.


Una vida plena de significat és generosa amb l'amor, l'alegria, l'energia i la felicitat per a tu, els te t'envolten i per les comunitats a les què t'uneixes, així com el món en què vius.  El teu procés

Exclusivament per a tu.

Clarificant on vols arribar i com vols fer camí . Desenvolupant noves competències per a fer-ho possible i que es manifestaran en tots els dominis de la teva vida.


El llinatge

Aquest procés està arrelat en el que és probablement la metodologia més rigorosa de Coaching, per part d’ Integral Coaching Canada.Isaac Your Coach

M’honra treballar amb tu, amb habilitat, rigor i un toc d’humor.

Agraeixo l’oportunitat que cada moment ofereix de viure plenament.